Afspraak maken? neem contact op met 0623518463 of info@lartista.nl


NATURAL FACE LIFTING: meer dan bindweefsel massage


Huidveroudering

De huid is een opeenstapeling van cellen die zich voortdurend vernieuwen. Dit proces gaat steeds langzamer naarmate we ouder worden. De huid gaat er valer uitzien, wordt minder goed doorbloed, wordt dunner en door de verminderde aanmaak van collageen, elastine en hyaluron verliest de huid zijn stevigheid. Dit proces begint al vanaf de leeftijd van 25 jaar. We verliezen steeds meer collageen en de eerste rimpels ontstaan. Ook de spieren in de huid verslappen en dat is goed te zien aan de contouren van het gezicht. Roken, gebrek aan verzorging, langdurige blootstelling aan zonlicht en tekorten aan vitamines en mineralen zijn ook van negatieve invloed op dit proces.


Natural Face Lifting

De Natural Face Lifting Academy leerde mij de nieuwste technieken om de huid te verjongen. Met de Natural Face Lifting massage wordt niet alleen het bindweefsel aangepakt, maar ook het spier- en botweefsel.


Wat is bindweefsel massage?

Een bindweefsel massage maakt huidverklevingen los, geeft een betere doorbloeding van de huid en verhoogt daarmee de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen. Het stimuleert de hernieuwde aanmaak van collageen en elastine. Zo wordt de huid op een natuurlijke manier gelift.


De Natural Face Lifting massage is echter meer dan alleen een bindweefsel massage. Het is een combinatie van meerdere technieken samen. In een behandeling worden tegelijkertijd 6 weefsels aangepakt: opperhuid, bindweefsel, onderhuid, spierweefsel, peesweefsel en botweefsel. Dit resulteert in minder rimpels en een lift van de contouren. De huid krijgt direct een boost met lichaamseigen hyaluron dat tijdens de massage wordt aangemaakt door de fibroblasten. Deze behandeling kan ook prima worden ingezet als pre-aging. Je huid krijgt een optimale celstofwisseling en werkstoffen worden beter opgenomen. Zo vertraag je het verouderingsproces.


Tone Booster

De Tone Booster is een hele mooie aanvulling op de Natural Face Lifting massage om juist aan de contouren te werken.  De massage heeft veel weg van een echte work-out. De Tone Booster verstevigt en lift de gelaatscontouren en opent de oogcontouren, met als resultaat een onmiddellijk frisse uitstraling.

De behandeling duurt slechts 25 minuten en kan goed als losse behandeling of als kuur worden ingezet.Collagen Booster

De Collagen Booster is een techniek die zich alleen richt op het bindweefsel van het gelaat. Deze krachtige bindweefsel techniek brengt door zijn intensiteit extra activiteit in de onderste huidlaag.  De natuurlijke productie van collageen, elastine en hyaluron wordt hierdoor gestimuleerd. Rimpels vervagen en de huid wordt strakker.

De behandeling duurt slechts 35 minuten en kan goed als losse behandeling of als kuur worden ingezet.


Het beste resultaat wordt bereikt wanneer de technieken van de Tone Booster en Collagen Booster gecombineerd worden.


HOME         OVER L’ARTISTA        BEHANDELINGEN      SPA SALONNEPRO       NIEUWS & ACTIES       CONTACT