In mijn salon werk ik met het mooie merk SPA Salonnepro. Dit is een hoogwaardig natuurlijke productlijn die 100% organisch gecertificeerde oliën gebruikt en vrij is van parabenen, sulfaten en minerale oliën.

Salonnepro streeft ernaar om haar producten zo puur en schoon mogelijk te houden. Dit is erg belangrijk, tegenwoordig wordt ons lichaam belast met allerlei schadelijke stoffen,wat je hele lichaam in de war kan brengen. Dit wil je natuurlijk niet in je dagelijkse verzorging hebben. SPA is vrij van parabenen, minerale oliën, sulfaten, siliconen, parfum allergenen en harde alcoholen. Bovendien zijn de producten dierproefvrij en vegan.


De plantaardige extracten en oliën die gebruikt worden in SPA zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens de richtlijnen van de gecertificeerde organische landbouw. Dat maakt dat de producten veel werkzamer en krachtiger zijn, het zit boordevol met vitamines en mineralen en dat merk je. De werkzame stoffen in SPA zorgen dat de huid niet enkel verzorgd wordt, maar ook daadwerkelijk verbeterd.


Sulfaten:

SPA maakt geen gebruik van sulfaten in hun producten. Sulfaten zorgen ervoor dat een product schuimt en reinigt. Ze lossen vet op maar zijn erg irriterend en agressief voor de huid, het huideigen beschermlaagje breekt af. De huid droogt uit en voelt erg trekkerig aan. Wat gebeurd er? De huid gaat steeds meer talg aanmaken waardoor de huid steeds vetter wordt, en toch erg droog kan aanvoelen.

Parabenen:

Parabenen zijn chemische conserveringsmiddelen die gebruikt worden om een product langer houdbaar te houden. De meest bekende parabenen zijn o.a methylparabeen, ethyl parabeen, propylparabeen. Parabenen verstoren de hormoonhuishouding en word vaak in verband gebracht met kanker.

Minerale oliën:

In veel huidverzorgingsproducten worden minerale oliën gebruikt omdat dit producten een romige substantie geeft. Minerale oliën leggen een laagje op de huid waardoor de huid word afgesloten. Een huid die gewend is aan minerale oliën moet ontgiften en weer in balans worden gebracht.

Afspraak maken? neem contact op met 0623518463 of info@lartista.nl

HOME         OVER L’ARTISTA        BEHANDELINGEN      SPA SALONNEPRO       NIEUWS & ACTIES       CONTACT