BioPulse Therapy is een 100% natuurlijke en intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie.

Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau(oxygenatie) en lymfedrainaige( afvalstoffen wegspoelen). We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe.

Omdat er ingrediënten worden gebruikt die het lichaam direct herkend, is de behandeling effectief en snelwerkend.

Hoe werkt het?

Er word eerst een ontgiftende reiniging toegepast. Daarna word de huid voorbehandeld met een complex van peptiden en pure vitamine c. Hierna word het speciale enzymatische masker aangebracht. Deze word volledig hard en blijft 45 min zitten. Tijdens het indrogen geeft het masker een pulserend gevoel.

Het pulserende gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd word. Zuurstof is nodig in de huid om weer effectief collageen en elastine aan te maken. Ook worden er opgehoopte afvalstoffen en toxinen afgevoerd. (lymfedrainage)

Het masker heeft naast het oxygenatie effect(zuurstof) ook een enzymatische werking. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd en verstopte poriën worden gereinigd.

Tijdens de pulserende fase worden ook de spieren van het gezicht beter doorbloed waardoor de huid en de gezichtscontouren gelift worden.

BioPulse Therapy is effectief voor:

•Anti-aging – lifting - versteviging

•Aanmaak collageen en elastine

•Afvoeren afvalstoffen en toxinen

•Verhelderen hyperpigmentatie

•Verwijderen dode huidcellen

•Toename van zuurstof in de huid, waardoor de P.acnes bacteriën wordt geremd

•Verwijderen van verstoppingen uit de porien

•Reguleren talgproductie

•Bestrijden vrije radicalen.

Wat gebeurd er na de behandeling?

De huid kleurt na het masker tijdelijk rood en vaak zijn er kleine, rode bloedvaatjes in de    huid te zien. Dit is positief en absoluut niet schadelijk. De mate van roodheid is verschillend per persoon en trekt vanzelf weg. Bij de een is dit al na 30 minuten en bij een ander binnen enkele uren.

De huid kan na de behandeling warm en trekkerig aanvoelen, alsof u te lang in de zon gezeten heeft.

Vermijd de zon gedurende de eerste 24 uur. Zonnebank dient minimaal de eerste 7 dagen vermeden te worden. Breng ook altijd een Anti Aging Protect Cream spf- 50+ aan. 

Ook is het erg belangrijk om na de behandeling 2 liter water te drinken. Dit ondersteund de behandeling om alle gifstoffen te kunnen wegspoelen.

En vermijd de eerste 24 uur de sauna en fysieke inspanningen zoals sporten.

Wanneer kan deze behandeling niet?

-Bij zwangerschap of lactatie

-Of overgevoeligheid voor de ingrediënten.

Afspraak maken? neem contact op met 0623518463 of info@lartista.nl

HOME         OVER L’ARTISTA        BEHANDELINGEN      SPA SALONNEPRO       NIEUWS & ACTIES       CONTACT