Bio Peel is een kruidenpeeling waarbij een mix van 100 % natuurlijke kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Door middel van massage worden deze heilzame stoffen optimaal door de huid opgenomen.

Wat een Biopeel zo uniek maakt, is dat het zich met name richt op de basaalcellenlaag. Dit is de onderste laag van de opperhuid waar de stamcellen zich bevinden. Stamcellen delen zich weer in huidcellen.  Als de stamcellen van slechte kwaliteit zijn wordt de huid dun en kwetsbaar.  De Biopeel voorziet de huid van vitaminen, mineralen, enzymen , aminozuren en spoorelementen. De spirulina alg op zich bevat al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Daarmee kan de huid (de stamcellen) zich voeden, herstellen en regenereren van binnenuit. 

Bio Peel is geschikt voor elk huidtype die wel een boost kan gebruiken:

- huid met puistjes, onderhuidse (talg)bultjes

- acne littekens

- rimpelvorming

- grove porien

- verslapping van de huid

- hyperpigmentatie, zonschade

- algehele huidverbetering

- verwijderen dode huidcellen.

- intensieve ontgifting


De huid wordt geactiveerd en gestimuleerd. Het huidgevoel kan als prikkelend, tintelend of branderig ervaren worden.  De doorbloeding wordt geactiveert en de opname van zuurstof en voedingstoffen verbetert.

Een aantal dagen na de behandeling kan de huid licht gaan schilferen. Dit is per persoon verschillend, afhankelijk van het huidtype. Ook kan de huid wat droger aanvoelen.

Belangrijk is het om minimaal 2 liter water te drinken na de behandeling en de Anti Aging Protect Cream SPF-50+ te gebruiken.


De Biopeel behandeling kan eenmalig worden toegepast. Voor een optimaal resultaat kan de behandeling ook in kuurverband worden toegepast.  Dit zijn meestal 3-6 behandelingen met een interval van 10-14 dagen.


Wanneer kan de Biopeel NIET worden toegepast?

Virale infecties (koortslip)

Open wondjes

Actinische keratose

Retinoiden ( vit a zuur)

Tussen een botox behandeling en biopeel moet minimaal 14 dagen zitten.


Afspraak maken? neem contact op met 0623518463 of info@lartista.nl

HOME         OVER L’ARTISTA        BEHANDELINGEN      SPA SALONNEPRO       NIEUWS & ACTIES       CONTACT