In de salon werk ik met de producten van Nouvital . Dit is een innoverend en uitgebreid cosmetica merk. Alle producten zijn samengesteld volgens wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen. Geheel conform de europese richtlijnen.

De producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong. Allergieproblemen komen zelden voor, omdat de huidverzorgingslijn géén lanoline, minerale oliën en tarwekiemolie (i.v.m. glutenintolerantie) bevat. Alle dagcrèmes zijn voorzien van een zonnefilter, wat huidveroudering door UV-straling tegengaat. Minerale olie (paraffinum liquidum) is vervangen door een vergelijkbare, eetbare component. Overbodige verpakkingen zijn weggelaten, wat goed is voor het milieu. Doordat zij zelf produceren zijn zij in staat u kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden, die de hoogst mogelijke concentraties aan werkstoffen bevatten.
Hierdoor zijn deze hoogwaardige producten voor een zeer scherpe prijs verkrijgbaar bij L’artista Beautysalon.
Mocht u vragen hebben, beantwoord ik deze graag!


Kort samengevat zijn de producten van Nouvital:


  1.         Hypoallergeen

•         Allergeenvrij geparfumeerd

•         Vrij van minerale oliën

•         Vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie)

•         Voorzien van een zonnefilter (alle dagcrèmes)

  1.         Dierproefvrij

  2.         Parabeenvrij

HOME         OVER L’ARTISTA         BEHANDELINGEN         2B BEAUTY         NOUVITAL          NIEUWS & ACTIES          CONTACT

Afspraak maken? neem contact op met 0623518463 of info@lartista.nl