HOME         OVER L’ARTISTA         BEHANDELINGEN         2B BEAUTY         NOUVITAL          NIEUWS & ACTIES          CONTACT

Afspraak maken? neem contact op met 0623518463 of info@lartista.nl

De mannenhuid zit iets anders in elkaar dan de vrouwenhuid. Maar heb je dan ook een andere soort huidverzorging nodig?

Bij mannen verloopt het verouderingsproces langzamer, doordat testosteron de talgproductie verhoogt en daarmee zorgt voor een vettere huid. Een mannenhuid is ongeveer 20% dikker, vetter en een stuk zuurder dan die van de vrouw. Dat het verouderingsproces bij mannen biologisch gezien trager verloopt, wil niet zeggen dat de huid ongevoeliger is voor de zon, veel roken en alcohol. Bij mannen zijn dit net zulke boosdoeners voor de huid als bij vrouwen. De UVA-stralen van de zon gaan eenvoudig door de buitenste huidlaag naar de lederhuid. Daar vernietigen ze het collageen dat voor stevigheid zorgt. Ook beschadigt de zon de elastische vezels die de rekbaarheid van je huid garanderen. Hierdoor krijg je rimpels en verzakkingen in de huid.


Bij mannen zijn de huidporiën grover, dus hebben ze meer kans om vet en vuil in hun poriën op te slaan. Als vet en vuil niet worden verwijderd, kan dit onzuiverheden veroorzaken. Daarom is het raadzaam dagelijks de huid te reinigen met de Face Wash.

Uitdroging van de huid kan tegengegaan worden door na het douchen en/of reinigen een hydraterende crème te gebruiken, zoals de Total Energizer of de Vital Skin Solution.

PrijslijstFacial for men basic                                           31,00                          

 1. -huidanalyse

 2. -reiniging

 3. -peeling

 4. -onzuiverheden verwijderen

 5. -masker

 6. -dag-/ nachtverzorging


Facial for men deluxe                                        36,00

 1. -huidanalyse

 2. -reiniging

 3. -peeling

 4. -onzuiverheden verwijderen

 5. -massage (gezicht)

 6. -masker

 7. -dag-/nachtverzorging

Tip: Kadobon

Wilt u iemand verblijden met een heerlijke behandeling bij L’Artista Beautysalon? Ik bied leuke kadobonnen aan, te verkrijgen in elk gewenst bedrag of een behandeling naar keuze.