2B  Biobeauty

Wat het merk bijzonder maakt, is de 2B Biopeeling en het innovatieve ‘pre aging’ verzorgingsconcept. De producten zijn bedoeld om de reproductie tijd van de cellen af te remmen en zo dus de tekenen van huidveroudering te vertragen. Dankzij de hoogtechnologische en actieve bestanddelen beantwoordt 2B Biobeauty aan de verwachtingen van de moderne man en vrouw.

De 2B Biopeeling is een product dat wordt gebruikt bij manuele microdermabrasie voor huidverbetering. Bij deze methode wordt het huidoppervlak gepeeld om de dode huidcellen te verwijderen.  Waar andere peelings alleen het huidoppervlak peelen, zet de 2B Biopeeling het peeling proces van binnenuit  in werking. Dit is een geweldige behandeling voor mensen die de huidconditie willen verbeteren.

De behandeling is effectief bij:

  1. Acne en onzuiverheden

  2. Anti-aging

  3. Vale, slecht doorbloedde (rokers) huid

  4. Pigment vlekken, zwangerschapsmasker

  5. Grove poriën

  6. Fijne lijntjes en rimpels

  7. Vette glimmende huid

  8. Littekens

Welk resultaat mag je verwachten?  De resultaten zijn al zichtbaar na 1 behandeling. De huid wordt diep gezuiverd, de celstofwisseling opnieuw geactiveerd, verwijde poriën zijn gladder en pigmentvlekken verminderd.

Deze peeling kan ook in kuurverband worden gedaan, om een nog mooier resultaat te verkrijgen. Voor meer informatie kan je natuurlijk altijd even bellen of mailen.


HOME         OVER L’ARTISTA         BEHANDELINGEN         2B BEAUTY         NOUVITAL          NIEUWS & ACTIES          CONTACT

Afspraak maken? neem contact op met 0623518463 of info@lartista.nl